Educatieve tools

Ik ben een eerste keer afgestudeerd in 2001 met een Master in Communicatiewetenschap en een MaNaMA Cultuurmanagement op zak. Hierna ben ik 15 jaar actief geweest in de Communicatiesector, eerst als werknemer, later als zelfstandige.

Toen bij twee van mijn drie kinderen Coeliakie (gluten intolerantie) werd vastgesteld, besloot ik nog een keertje naar de schoolbanken terug te keren en voor een Bachelor Voedings- en Dieetleer te gaan.

De kennis en ervaring op het vlak van communicatie kan ik dan ook combineren met mijn kennis en ervaring op voedingsvlak. De verpakking en inhoud gaan mooi samen, zeg maar 😉.

Daarom durfde ik de stap zetten naar het ontwikkelen van educatieve tools, het schrijven van een boek, het geven van webinars, workshops en opleidingen. En dit voor zowel ouders als professionals.

Zo is er de Proeftoren, het educatieve spel om spelenderwijs te leren proeven. Hij bestaat in twee versies: de PRO voor professionals en ouders, die graag de high-end versie en stevige uitvoering wensen. Er is ook de HOME versie. Deze is eenvoudiger in uitvoering, specifiek voor ouders en interessanter qua prijs. Wil je hierover graag alles te weten komen? Bestel dan de opname van de webinar (gratis) hierover dat plaatsvond op 23/11.

In juni 2021 verscheen mijn eerste boek: ik lust dat niet. Over de oorzaak, preventie en aanpak van moeilijk eetgedrag bij jonge kinderen. Achterliggende theorie, wetenschappelijke info en modellen, praktische handvaten, veel tips, casussen en oefeningen. Dat mag je verwachten van “Ik lust dat niet”.

Ik schreef ook een handleiding om als professional (leerkracht, opvoeder, diëtist, logopedist, psycholoog, onthaalmoeder….) zelf een workshop te organiseren voor een groep jonge kinderen rond spelenderwijs leren proeven. Het is een stappenplan dat je helemaal kan volgen: van voorbereiding tot het geven van de workshop zelf en de nazorg.

Wil je zelf graag tools ontwikkelen en heb je hierbij hulp nodig of wil je even mijn expertise hierover laten gaan? Dat kan zeker via het Coach-the-coach traject. We bepalen helemaal samen en op maat wat jij precies nodig hebt en wat dat voor jou betekent, praktisch en financieel.

Naar de webshop
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie