Coach-the-coach

Ik coach professionals en professionals in spé die werken met jonge kinderen en zich hierin verder willen verdiepen en specialiseren.

De inhoud van deze sessies gaat over de oorzaak, preventie en aanpak van moeilijk eetgedrag bij het jonge kind en over hoe wij als professional ouders en hun kinderen het beste kunnen helpen bij het ontwikkelen van een gezonde relatie met voeding en gezonde eetvaardigheden.

Ik geef wetenschappelijke achtergronden en reik psychologische modellen die aangeven wat positief voeden precies inhoudt. Ik deel handvaten en tips rond gezinsbegeleiding en bespreek casussen.

Ik vertrek steeds van wat jij wil en waar je nu al staat qua kennis er ervaring. Waar ben je al sterk in? Waarvan ben je al op de hoogte? Waar voel je dat je nog onzeker bent? Welke literatuur is goed om door te nemen? Welke onderzoeken zijn nuttig om aan te halen tijdens je begeleiding? Wat is er op de markt aan hulpmiddelen om te leren proeven? Enzovoort …

Het Coach-the-coach traject is een uiterst persoonlijk traject, helemaal op jouw maat en volgens jouw behoefte uitgestippeld.

Online of face-to-face begeleiding.

Contacteer me vrijblijvend voor meer info.

Offerte op maat

De sessies met Vicky zijn heel theoretisch onderbouwd en daar hou ik van. Maar ook haar vele praktische tips zijn goud waard! Zo heb ik bijvoorbeeld tal van gezinnen kennis laten maken met de monkey platter of de proefbereidheid bij een kind doen toenemen door het te betrekken in de keuken aan de hand van een learning tower. Ook met de Proeftoren werk ik super graag in mijn begeleiding. Het is een meerwaarde voor onze praktijk om dit spel aan ouders te kunnen aanbieden. Deze opleiding was voor mij een echte must om kinderen met een eenzijdig eetpatroon goed te kunnen begeleiden.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie