Proeftoren HOME (Nederlands)

DeProeftoren HOME is een educatief spel om fruit en groenten stapsgewijs te leren proeven. Deze versie werd speciaal ontwikkeld voor ouders om thuis met het kind spelenderwijs aan de slag te gaan en is geschikt voor kinderen vanaf 2,5 tot +/- 7 jaar.

Het spel is gebaseerd op wetenschappelijke en effectief gebleken (op)voedingsstrategieën en kan helpen om het moeilijk eetgedrag van je kind op een positieve manier te begeleiden en om de maaltijden opnieuw met plezier en zonder stress te beleven.

In de Proeftoren HOME zitten heel wat onderdelen: een toren, kroon, speelstickers, kaartjes en een kleurplaat. Deze versie van de Proeftoren wordt in platte vorm aangeleverd. Je hoeft enkel even over de voorziene perforatielijnen te gaan, opdat jouw Proeftoren HOME mooi recht blijft staan.

Het spel werd aan de Odisee Hogeschool uitgetest, in totaal bij meer dan 70 gezinnen. Elk kind verbeterde in proefbereidheid tijdens het onderzoek.

Meer achtergrond informatie over het spel vind je hier. Of bekijk dit filmpje op Youtube. Er is ook een opname van een webinar over te Proeftoren en deze is gratis beschikbaar. Bestel dit hier!

Er zijn 45 uitdagingen in het spel. 45 voedingsmiddelen om te leren proeven. Per uitdaging is de gemiddelde speeltijd 14 dagen.
Met de Proeftoren beleef je 616 dagen of 88 weken proef- en speelplezier!

Voor wie professioneel met kinderen werkt of een stevige en high-end versie van het spel wenst, is er de Proeftoren PRO.

35,-
Proeftoren HOME (Nederlands)
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie